dilluns, 2 de març del 2009

Proves d'accés als cicles formatius

Referència: DOGC núm. 5329 - 02/03/2009
Departament: Educació
RESOLUCIÓ EDU/466/2009, de 18 de febrer, per la qual es convoquen les proves d'accés als cicles formatius de grau mitjà i de grau superior de formació professional específica, les proves de caràcter general dels ensenyaments d'esports que condueixen a l'obtenció de les titulacions oficials de tècnic/a d'esport i tècnic/a superior d'esport i a les formacions esportives de nivell 1 i de nivell 3, corresponents a l'any 2009. (Pàg. 16411)

13 comentaris:

Anònim ha dit...

es vergonyosa la complicació que es presenta a l'hora de formular la solicitud d'inscripció a les proves d'accés i d'efectuar els pagaments d'aquestes. Estic indignadissim, i tot això tenint en compte que sé utilitzar perfectament un ordinador(ja que nomes es permet fer la inscripcio per via telemàtica), però si fos la meva mare la que s'hi vulgués apuntar no em vull imaginar el que passaria.

se que no ho llegira ningú, però "me la bufa", es vergonyós!

Pedagog ha dit...

Benvolgut "Anònim" com pots veure jo sí que he llegit la teva queixa. Sí que és cert que de vegades l'Administració hauria de pensar que no tothom té ni la facilitat ni la destressa per fer les coses com ells volen que es facin. També és cert que hi ha moments en que intentar fer una inscripció pot suposar patir un atac de nervis degut a la lentitud i complicació del sistema. Ànims i que superis la prova d'accés!!!

Escrivá ha dit...

Doncs si, es bastant complicat això d'inscriure's. Sabeu on estan els fulls de solicitud d'inscripció a la prova d'accés de grau superior?? Al xtec, només he trobat els de l'any passat, però i els d'aquest?

Pedagog ha dit...

Benvolgut PARANOiD EUPHORiA, de vegades és qüestió d'esperar-se uns dies més doncs no seria la primera vegada que s'obre un plaç d'inscripció i l'Administració "no ha tingut temps" de penjar els formularis adients.

Anònim ha dit...

Hola! Em vull matricular per fer les proves d'accés de grau superior, però em surt un error en la pàgina web. Em dona por que es tanqui el termini. Què faig? Gràcies.

Anònim ha dit...

Hola! Em vull matricular per fer les proves d'accés de grau superior, però em surt un error en la pàgina web. Em dona por que es tanqui el termini. Què faig? Gràcies.

Pedagog ha dit...

Benvolgut "Anònim" primer de tot comprova que no sigui quelcom del teu ordinador com per exemple que tinguis el "bloquejador d'elements activat" o alguna cosa similar. Si tot està aparentment bé prova a fer la inscripció des d'una altre ordinador. I sino el millor és que truqis al Departament d'Educació de la Generalitat perquè et donguin alguna solució.
Més aviat sembla que hagi de ser quelcom de la configuració de la teva màquina. Espero que puguis fer la inscripció dins dels terminis.

Anònim ha dit...

BONES, JO TAMPOC SÓC CAPAÇ NI DE MATRICULARME!EL LINK Q FIQUEN EM PASSA A UNA PÀGINA GENERAL DEL DEP. DE EDUCACIÓ DE AL GENERALITAT I NO HI SÉ VEURE ON ÉS L'APARTAT PER A FER L'INSCRIPCIÓ A LA PROVA.....
HEM PODRIEU FACILITAR-NE EL LINK DIRECTE ON US HEU INSCRIT?MOLTES GRÀCIES!

Pedagog ha dit...

Benvolgut "Anònim" aquí tens l'enllaç:
http://www.cat365.net/Inici/Ciutadans/EducacioFormacio/BatxilleratiFP/III2_ST_MostrarInformacio2.htm?ruta=/Channels/Autors/Inici/Ciutadans/EducacioFormacio/BatxilleratiFP/SolCiclesFormatiusFP&I=1
Espero que puguis fer la inscripció dins dels terminis.

Anònim ha dit...

y si se te pasa la data de pagar en el banco por un dia como lo pagoo

porfavor respuestaaa no quiero ni pensar que hay que esperar al año qeu viee envié la solicitud pero no me dio tiempo a pagarlo :(
existe alguna forma para pagar ?


aqui dejo el correo tillate_@hotmail.com

Pedagog ha dit...

Benvolgut "Anònim" l'article 4.4 diu "la manca de pagament o el pagament fora de termini determinarà l'exclusió de la persona aspirant". Em sembla que hi ha poca cosa a fer doncs la mateixa Resolució ho deixa prou clar.
De totes formes per fer la cosulta al Departament d'Educació de la Generalitat no perds res, però .....

Anònim ha dit...

Queridissims aspirants: donç jo en trobo amb tota la paperasa,he pagat la taxa i com no he seguit el pas de fer on-line lo que registrarme per fer l`examen donç ara en trobo que no se que fer... on em puc dirigir hi han places encara...Quin emboliccc, ajudeu-me!!!!

Pedagog ha dit...

Benvolgut "Anònim" molt em temo que a aquestes alçades no hi ha res a fer.
Evidentment que per fer la cosulta al Departament d'Educació de la Generalitat no perds res, però .....