divendres, 27 de novembre del 2009

Convocatòria proves d'accés als ensenyaments esportius de diverses especialitats

Referència: DOGC núm. 5515 - 27/11/2009
Departament: Educació
RESOLUCIÓ EDU/3287/2009, de 17 de novembre, per la qual es convoquen proves específiques d'accés als ensenyaments esportius de règim especial de diverses especialitats. (Pàg. 89605)
Convocatòria:
1.1 Proves específiques d'accés al primer nivell d'atletisme del grau mitjà dels ensenyaments esportius de l'especialitat d'atletisme.
1.2 Proves específiques d'accés al primer nivell de basquetbol del grau mitjà dels ensenyaments esportius de l'especialitat de basquetbol.
1.3 Proves específiques d'accés al primer nivell de futbol i futbol sala del grau mitjà dels ensenyaments esportius de les especialitats de futbol i futbol sala.
1.4 Proves específiques d'accés al primer nivell d'handbol del grau mitjà dels ensenyaments esportius de l'especialitat d'handbol.
1.5 Proves específiques d'accés al primer nivell d'esquí alpí, d'esquí de fons i de surf de neu del grau mitjà dels ensenyaments esportius de les especialitats d'esports d'hivern.
1.6 Proves específiques d'accés al primer nivell d'excursionisme i al segon nivell d'alta muntanya, de descens de barrancs, d'escalada i de muntanya mitjana del grau mitjà dels ensenyaments esportius de les especialitats de muntanya i escalada.